In data de 23 mai 2015 am avut o discuţie foarte placută cu antreprenoarele din regiunea de Sud a Moldovei.
În cadrul acestei întruniri a fost semnat Acordul de Colaborare între Organizaţia pentru Susţinerea şi Dezvoltarea Secorului IMM (ODIMM) şi UN WOMEN
Pe parcursul a 4 ore ne-am familiarizat: graţiei Doamnei Alina CHICU cum se poate din florile care cresc pe lîngă casă sa facem nişte compoziţii florale. De asemena în cadrul rubricii “Istorii de succes”, dna Alina ne-a povestit despre viata profesionala si un pic din viata personala.

Doamna Natalia Popa ne-a desfasurat un training de la care am inteles că fiecare FEMEIE este INDIVIDUALĂ.

Am avut prilejul să ne familiarizăm cu activitatea a trei antreprenoare din regiunea de sud care au activităţi de perspective mari. Astfel ţinem să le menţionăm pe

Natalia Proţiuc- Directorul Comercial “MONCOMTEX” SRL. Întreprinderea are în portofoliu 2 activităţi, prima este în sfera construcţiilor şi a doua este una foarte inovaţională – producerea seringelor.

Doamna Maria Pascova – Directorului Întreprinderii “CARNE SUD”. Tinem să menţionăm că mezelurile produse de această întreprindere sunt deliciose.

Doamna Olesea Moroc, ne-a spus din secretele cum se cresc şinşilele. Cele două animăluţe prezente le eveniment nu a lăsat pe nimeni indiferent.

Ţinem să aducem sincere multumiri partenerilor nostri:

Delegatia Uniunii Europene in Moldova
Banca Comercială Fincombank S.A. în persoana Domnului Victor Hvorostovschi şi a Doamnei Larisa Rudenco, Viorica-Cosmetic. în persoana Domnului Anatolie Spivacenco, PernaMea – perne pentru gravide în persoane Domnului Dumitru Bordea, “Zivax Maxi” SRL în persoana Domnului Vasile Vintea.

Mulţumim Asociaţiilor de femei din teritoriu!!!

MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTELOR!!!