Stimate Doamne!

 

Rolul femeii în dezvoltarea economică a unei țări și a antreprenoriatului, în particular, este unul crucial. Prin susținerea antreprenoriatului în rândul femeilor, Platforma Națională a Femeilor din Moldova urmărește creșterea bunăstării economice atât a țării, cât și a fiecărei familii în parte.

Mă bucur să constat că femeile din Republica Moldova sunt active, dau dovadă de deschidere și sunt motivate pentru a explora domeniul afacerilor. Interesul și entuziasmul de care dau dovadă demonstrează o dorință și un potențial enorm al femeilor care trebuie valorificat pe deplin.

Prin Platforma Națională a Femeilor din Moldova ne propunem să creștem și să dezvoltăm o comunitate  axată pe încurajarea spiritului de antreprenor al femeilor, să facilităm comunicarea, schimbul de experiență dintre reprezentantele sexului frumos din societatea noastră. Totodată, tindem spre crearea de parteneriate între femeile antreprenor pentru a contribui la dezvoltarea profesională, personală şi pentru a servi ca instrument de promovare a produselor şi a serviciilor companiilor gestionate de către femeile de afaceri.

Am toată încrederea, că inițiativa noastră va avea impact în rândul tuturor femeilor cu inițiativă din Republica Moldova, împreună putem crea un mediu prielnic de lansare a unor noi afaceri de succes, dar și un accelerator al celor existente.

Împreună putem face lumea mai bună!

 

Cu cele mai bune gânduri,

Iulia Costin,

Președinte PNFM