Cristina Culiş, Fondator şi Director Brio SRL

„Cele mai bune idei îmi vin în urma unor procese de research, acumulare de informaţii noi, analiza experienţelor zilnice, discuţii”

 Este important să-şi susţii idea de la început, să ai curajul de a o pune în practică. Motivaţie, pasiune, creativitate, ambiţie şi autodisciplină cred că acestea sunt ingredientele care îţi ajută să creşti profesional.

Ideea de a-mi crea o afacere proprie a apărut în 2001, cu paşi siguri dar mici am transformat pasiunea într-o afacere. Astfel, a apărut Brio un brand de haine bazat pe calitatea materialelor, pe un design modern şi pe un preţ cât mai avantajos. Când a fost fondată compania pe piaţă nu exista o ofertă variată de haine. Noi ne-am propus să creăm vestimentaţie bazată pe calitate, destinate femeilor moderne, active şi receptive la nou.

Pe piaţă suntem de 14 ani, în tot acest timp pas cu pas ne-am dezvoltat propriul nume. A fost şi este nevoie de răbdare, dedicaţie totală şi păstrarea ideii iniţiale. Pentru mine cele mai mari realizări sunt atunci când colecţia se vinde cu succes şi când văd femeile din Moldova purtând Brio.

 Consider că sunt mereu la început de drum, am multe de învăţat, însă sunt mulţumită de rezultatele obţinute şi de modul în care au evoluat lucrurile.

Cristina Culiş2Trebuie să munceşti mult pentru a fi inspirat. Eu particip la cursuri de perfecţionare, evenimente de networking, cât de des îmi permite agenda. Cele mai bune idei îmi vin în urma unor procese de research, acumulare de informaţii noi, analiza experienţelor zilnice, discuţii.

Este foarte important să cunoşti alte femei, să interacţionezi cu femei de succes, să ne susţinem una pe alta, uneori se pot lega atât colaborări profesionale cât şi prietenii.

Este esenţial să înveţi din experienţa altora. Am mai multe modele de oameni demni de la care pot lua exemplu şi învăţa, sunt inspirată de parteneri, colegi şi cei apropiaţi. Mentorul meu principal este mama mea.

În timpul liber citesc, practic sportul şi iubesc să fac plimbări în aer liber. Acum îl citesc pe Richard Branson, cartea „Screw it, Let’s do it”, este o carte valoroasă, cu toţii putem învăţa din abordarea renumitului om de succes extrem de bogat.

 


Acest articol a fost creat in cadrul proiectului „Istoria mea de succes”, cu sprijinul Programului ONU „Femeile in politica”, implementat de Entitatea Natiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen si Abilitarea Femeilor (UN Women) si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), in parteneriat cu Fundatia Est-Europeana si Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, finantat de Guvernul Suediei.