ANUNȚ/INVITAȚIE DE PARTICIPARE privind selectarea unui expert pentru promovarea activităților legate de abilitarea și participarea economică a femeilor prin PR&comunicare

A.O. PNFM, lansează invitația de participare la concursul de achiziție selectarea unui expert pentru promovarea activităților legate de abilitarea și participarea economică a femeilor prin PR&comunicare, în conformitate cu termenii de referință.

PNFM beneficiază de subvenție locală ”Fortificarea dialogului de politici în domeniul abilitării și participării economice a femeilor din Republica Moldova” din partea  proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Guvernelor Germaniei și Elveției.

Scopul subvenției locale este fortificarea capacităților PNFM, în special în dezvoltarea și menținerea contactelor regionale și dialogului de politici în ce privește consolidarea abilitării și participării economice a femeilor în vederea promovării accesului egal al acestora la oportunități economice și muncă decentă.

Obiectiv – selectarea unui expert  pentru promovarea activităților legate de abilitarea și participarea economică a femeilor prin PR&comunicare.

Expertul va genera conștientizarea mass-media prin organizare și participare la evenimentele PNFM, pregătire de comunicate de presă, elaborare de materiale PR&comunicare etc.  Vor fi pregătite mai multe materiale PR (podcast-uri, istorii de succes, infografic etc.), destinate diferitelor grupuri (femei, angajatori, ONG-uri, societatea civilă etc.) pentru a informa și promova implementarea, oportunitățile și avantajele abilitării și participării economice a femeilor în Republica Moldova.

Dosarele pot fi aplicate la adresa electronică achizitii@pnfm.md sau depuse în format printat la sediul A.O. Platforma Națională a Femeilor din Moldova, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici 31, et. 2, până la data de 3 ianuarie 2022, ora 16:00.

Dosarele vor fi vizate de semnătura persoanei autorizate și ștampila.

Documentele de participare la procedură pot fi descărcate aici: Caiet de sarcini

Persoana de contact: Silvia Dragomir

Tel.: (373) 691 08 780

E-mail: achizitii@pnfm.md