Titlul: Servicii de expertiză pentru elaborarea profilului psiho-social al femeilor aflate în detenție în Penitenciarul 7, s. Rusca, or. Hîncești

Categorie: Contract de Prestări Servicii

Termen limită: 10 August, 2022

Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) anunță apel de selectare a serviciilor de expertiză privind elaborarea profilului psiho-social al femeilor aflate în detenție în Penitenciarul 7, s. Rusca, or. Hîncești. Apelul este lansat în cadrul proiectului de asistență tehnică ”A Doua Șansă pentru EA” implementat de PNFM, cu suportul Fondului Canadian pentru Inițiative Locale (CFLI) în Republica Moldova. Scopul proiecului este să contribuie la reabilitarea socială și economică a femeilor, deținute în Penitenciarul Rusca Nr. 7, Raionul Hîncești pentru reintegrarea în câmpul muncii și în viața economică odată ispășită sentința. Proiectul va consolida cunoștințele și capacitățile femeilor, afectate de experiența detenției, prin asigurarea unui suport integrat de consiliere, formare și reabilitare economică. Echipa de proiect va identifica, cu suportul experților,  abilitățile economice și experiența profesională acumulată până la detenție, pentru asigurarea unui proces de reabilitate conform necesităților individuale ale fiecăreia.

Persoanele interesate sunt invitate să acceseze termenii de referință AICI.

În cazul în care nu sunteți interesați de participare la acest apel, vom aprecia mult dacă veți distribui acest anunț în rețeau Dvs. de parteneri.

Mulțumim!

Echipa PNFM

E-mail: achizitii@pnfm.md

Pentru informații despre Platforma Națională a Femeilor din Moldova, Vă rugăm să accesați www.platformafemeilor.md