Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici si Mijlocii Vă invită să luați parte la dialogul direct a  Domnului  Pavel FILIP, Prim – ministru al Republicii Moldova cu antreprenoarele din țară.

Evenimentul  face parte din  seria de întîlniri  informale “La o ceasca de ceai…” în cadrul Platformei Naționale a Femeilor din Moldova.

Întrunirea se va desfășura 23 aprilie  în Sala de Conferințe ”Nistru” din incinta Hotelului Radisson Blu, str Mitropolit Varlaam 77, cu începere de la orele 11:00.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidenţă particularităţile abilitării economice a femeilor din Moldova şi rolul acestora  în dezvoltarea comunităţii. De asemenea vor fi prezentate perspectivele si oportunitatile de dezvoltare a antreprenoriatului femenin.

Întilnirea se va desfășura într-un format amiabil dispus pentru o discuție deschisă orientată spre identificarea solutiilor pentru implicarea mai activă a femeilor în societate.

Activitatea va întruni circa 100 de antreprenoare din toată țara (inclusiv Regiunea Transnistria și Găgăuzia), reprezentanți ai Consiliilor Raionale, lideri de proiecte internaționale care își implementează activitatea în Republica Moldova precum și reprezentanți ai societății civile. La finalul evenimentului vor fi  evidențiate  constrîngerile cu care se confruntă antreprenoarele precum și pașii pentru acțiune de viitor.

Avînd în vedere importanța acordată egalității de gen și implicării cît mai activă a femeilor în domeniul antreprenoriatului, evenimentul constituie o oportunitate pentru impulsionarea  societății civile și a administrației publice centrale și locale să implementeze acțiuni și programe la nivel național și local de abilitare economic a femeilor  prim mediatizarea lui.

Cu respect,

Ana Sochirca

Coorodonator programe

Tel work: (+373) 22 53 84

Tel mob: ( + 373) 79066036