Iulia COSTIN, președinte al Platformei Naționale a Femeilor din Moldova (PNFM), Secretar General de Stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii lansează un turneu în regiunile țării cu genericul “La o ceașcă de ceai cu femeile antreprenoare”

Caravana prevede 15 întâlniri cu femeile de afaceri de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din raioanele din stânga Nistrului în cadrul cărora vor fi prezentate istorii de succes ale antreprenoarelor, promovate produsele şi servicile prestate de companiile gestionate de femei.

Întâlnirile offline vor dura 3 ore și se vor desfășura la o antreprenoare-gazdă unde vor fi invitate 30-35 de antreprenoare începătoare sau cu experiență.

Organizatorii întrevederilor își propun să faciliteze crearea unui climat favorabil de socializare între reprezentantele antreprenoriatului feminin de pe întreg teritoriul țării, să facă schimb de experiență și să afle din culisele noilor tendințe din domeniul antreprenorial.

Agenda acestor evenimente include mesaje de asistență, susținere și sfaturi practice din partea doamnei Iulia COSTIN, președintele PNFM și Secretar General de Stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, prezentarea cărții de vizită a fiecărei antreprenoare participante și un master-class.

Prima întâlnire se va desfășura pe data de 21 aprilie în localitatea Peresecina, raionul Orhei.

PNFM este o organizație neguvernamentală care are drept scop de a contribui la sporirea rolului femeii în societate și în afaceri, abilitarea drepturilor și oportunităților, de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova.