Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunţă lansarea celei de-a șasea ediții a Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” – 2015.

Concursul se adresează IMM-urilor care pe parcursul anului 2014 s-au implicat în mod voluntar în activităţi social-corporative și au dat dovadă de atitudine responsabilă faţă de angajaţi, clienţi, comunitate, parteneri și faţă de societatea în care își dezvoltă afacerea.

Participanţii la concurs vor fi evaluaţi de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, iar întreprinderile selectate vor fi decernate în cadrul uneia dintre nominalizări:

  • Protecţia mediului înconjurător;
  • Grijă față de angajaţi;
  • Integrarea socială și sprijinul acordat comunităţii;
  • Premiul Mare, pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe dintre domeniile menţionate.

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2015. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai concursului.

Ghidul aplicantului și Formularul de aplicare pot fi accesate la adresele www.odimm.md și www.businessportal.md.

Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare și să-l expedieze până pe data de 25 octombrie 2015, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail office@odimm.md.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.

Formular de aplicare_RO_2015

Formular de aplicare_RUS_2015

Ghidul aplicantului_2015