Platforma Nationala a Femeilor din Republica Moldova în partenriat cu UN Women și Pactul Global ONU, lansează concursul anual ”Principiile de Abilitare a Femeilor”.

Doritorii de a participa la concursul anual “Principiile de Abilitare a Femeilor” pot aplica până la data de 30 Noiembrie 2016.

Concursul este dedicat antreprenorilor  care promovează Egalitatea de Gen precum și implicarea activă a femeilor în activitatea unei întreprinderi.

Evaluarea va fi efectuată conform următoarelor principii:

  • Liderismul promovează egalitatea de gen
  • Oportunități egale
  • Sănătate, siguranță și non-violență
  • Educație și formare
  • Liderismul și participare în comunitate
  • Transparență, evaluare și raportare

Concursul va fi evaluat de o comisie de experţi, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie îndeplinite de către participanți. Setul de documente pot fi depuse de către solicitanţi prin intermediul serviciilor poștale s-au personal la sediul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) (str. Serghei Lazo 48, oficiu 101, Chișinău, R. Moldova)în plic sigilat, până pe data de 30 noiembrie 2016, cu menţiunea „ Princiipiile de Abilitare a Femeilor”.

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Forumului National a Femeilor din Moldova editia II “Femeia schimbă lumea”, care va fi desfășurat la 16 decembrie curent. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai Concursului.

DESCARCA AICI:
Ghidul aplicantului și Formularul de aplicare

Termenul de depunere a dosarului este 30 noiembrie 2016.

Dosarele pot fi depuse în format electronic, scanate și expediate la adresa  toderascoina@gmail.com  s-au prin intermediul poștei, la adresa: str Serghei Lazo 48, et.3, bir 311, or.Chisinau, MD-2004.

Ghidul aplicantului si formularul de aplicare pot fi accesate pe paginile web:www.platformafemeilor.md, www.odimm.md, www.businessportal.mdwww.civic.md.

Pentu mai multe detalii:

e-mail.: toderascoina@gmail.com

tel.: +373 696 61 440